BATMAN / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

Yusuf ÖZEL - Okul Müdürü

11/02/1978 tarihinde Diyarbakır Bismil Topraklı Köyünde doğdu. Sırasıyla Batman Mehmet Akif İlkokulu, Batman 60.yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Batman Fatih Lisesi, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı,  İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği, Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünden mezun oldu. Siirt Üniversitesi Eğitim Yönetim Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans yaptı.  Dört yıl Malatya Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni olarak görev yaptı. 2004 Aralık ayında kurum içi atamayla Diyarbakır Bismil Kocalar Köyü Sınıf Öğretmenliğine atandı. Diyarbakır Bismil Yukarısalat İlköğretim okulunda üç yıl müdür vekilliği yaptı. Batman Yunus Emre İlköğretim Okulunda bir yıl öğretmenlik yaptıktan sonra Batman Gercüş Kayapınar İlköğretim Okuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2014 Aralık ayında görevde yükselmeyle Batman Merkez Akoba İlkokuluna müdür olarak atandı. Akoba İlkokulunda 8 yıl müdürlük yaptıktan sonra yer değiştirme ile Yunus Emre İlkokuluna Müdür olarak atandı.